Holdene i Ribe Svømmeklub er opdelt i afdelingerne; babyer, børn, ungdom og voksne. Holdene dækker bredt så der er et tilbud til alle.

Tilmelding og betaling foretaget på ved at klikke på afdelingerne og det enkelte hold.

I perioden frem til søndag den 7. august er det kun muligt for eksisterende medlemmer og eksisterende medlemmers søskende at tilmelde sig svømmeholdene. Fra mandag den 8. august er det muligt for alle andre at tilmelde sig svømmeholdene i svømmeskolen.

Inden søskende til eksisterende medlemmer kan tilmeldes, skal de oprettes som ”Nyt medlem”. Dette kan gøres nederste på hjemmesidens forside.

Fra fredag den 19. august kan kan ukrainske flygtningen gratis tilmelde sig til svømmeholdene, hvis der er ledige pladser. Ved ønske om tilmelding skal man skrive en mail til: bjarne_lanng@stofanet.dk.

RIBE SVØMMEKLUB | JASMINPARKEN 51 |6760 RIBE | TELEFON 50 41 94 23 | CVR-NR. 29 90 88 77